Katolska Fundraising duva_

Varför en ny donationssida

Stiftets Fundraising är utformad för att underlätta omväxlande givande. Vi börjar med ett redan pågående projekt i Skellefteå där gåvor är en nödvändighet för ekonomisk bärighet vid uppstarten och vid de olika satsningar som kommer att variera under tiden. Rapporter lämnas om utvecklingen och hur finansiering progredierar mot målet.

Ni kommer att finna anpassningsbara donationsformulär och enkel donationsbetalning med Swish, kortbetalning, Apple Pay och Google Pay genom betalningsleverantören Stripe.

Var med och hjälp till oavsett vem du än är, var du än befinner dig och varför du vill vara med. Dina donationer, alla stora och små gåvor uppskattas. Ingen gåva är för liten.  Stora och nödvändiga förändringar kan vi bättre åstadkomma tillsammans!

Kreditkortsavgifter som på annat sätt tas ut av betalningsgateways undviks genom att givare ge lite extra. Givare skickas ett kvitto via e-post för varje donation och tillåts att ladda ner en PDF med sina årliga bidrag för skattesäsongen.

Generositet hos individer, som dig, är vad vi förlitar oss på när extra ekonomiskt stöd behövs till församlingar att bygga, restaurera eller renoverar kyrkor.

Din donation är din röst.

Vi ber om Guds välsignelse över var och en av våra donatorer.